ליהנות מצלעות כבש בתנור או על האש

ליהנות מצלעות כבש בתנור או על האש

בשר כבש ידוע כאחד הבשרים הטעימים ביותר, ובמיוחד צלעות כבש. בעוד שבעולם נוטים להשתמש בעיקר בחלקים שונים של הכבש כמו שוק, כתף, חזה, בארץ צלעות כבש הן אחת המנות הטעימות והאהובות ביותר. צלעות כבש ניתן להכין גם בתנור וגם על האש, כשכל דרך תעניק את התוצאה המושלמת.

צלעות כבש – המעדן האולטימטיבי

צלעות כבש לקוחות מהחלק העליון של גב הכבש. בעוד שנתח זה מגיע עם הצלעות עצמן, הוא נחשב למעדן רך ומעודן ובעל כמות שומן גדולה מאוד המשולבת עם העצם. לבחירתכם, ניתן לצלות את צלעות הכבש גם בתנור וגם על האש, כל אחד ומה שיותר מתאים לו. צלעות הן אחד מהחלקים הנפוצים ביותר בכבש. ישראלים רבים נהנים גם מחלקי הכבש העסיסיים והרכים, ובמיוחד מצלעות כבש האפויות או צרובות על המנגל. בשר זה הוא מעדן אמיתי אך לא כל אחד בהכרח אוהב אותן והן שמורות לאירועים מיוחדים.

למה לבחור בצלעות כבש?

צלעות כבש נחשבות לבשר תזונתי. מה זה אומר? זה אומר שיש בהן המון חלבון, בנוסף לשומן, והן בעלות ערך תזונתי בדיוק כמו עוף וסוגי בשרים אחרים. צלעות כבש הן חסרות כולסטרול, וניתן למצוא בהן ויטמינים וחומצות אמינו רבות, יחד עם חלבון, עם ערכים תזונתיים רבים המוסיפים ליתרונות מעדן זה. מומלץ להכין את צלעות הכבש בתנור, עם עשבי תיבול, ירקות כמו עגבניות או בצל, פטרוזיליה או כוסברה, רוטב לעוף/בשר או אפילו להכין רוטב מרינדה משלכם. ברפאל ברנד תוכלו למצוא צלעות כבש איכותיות עם טעם ייחודי ונקי, הלקוח מבעלי חיים בעלי תזונה בריאה.

כמו בכל מאכל בתנור, אפשר להוסיף גם בטטות או תפוחי אדמה ברוטב על מנת להעשיר את הטעם. הצלעות יקבלו גוון חום כהה וייצאו מעדן גם בתנור. כיום צלעות כבש נחשבות לאחד מנתחי הבשר הפופולריות ביותר בעולם, וגם כאן בארץ – גם בגלל האיכות וגם בגלל המחיר. כפי שציינו, לצלעות  יש יתרונות רבים אך לא מומלץ לאכול אותן כמה שעות לפני השינה, בדיוק כמו כל סוג בשר אחר, היות וזה עשוי להכביד על הבטן. מומלץ להכין צלעות כבש בתנור במהלך היום לכבוד שבת, או על האש בשעות הערב, לא קרוב לשעות השינה. כך גם תיהנו מצלעות הכבש שלכם וגם תוכלו לישון כמו שצריך.
ליהנות מצלעות כבש בתנור או על האש

צלעות כבש על המנגל

לאחר שדיברנו על הכנת צלעות בתנור, אנשים רבים מעדיפים דווקא צלייה במנגל. הטעם החרוך והשרוף משתלב היטב עם הצלעות, השומן והרכות יחד עם העצם. מומלץ בחום להכין רוטב מרינדה משלכם, העשוי מ: לימון, שמן זית, שיני שום, מלח ופלפל. רוטב זה יעשיר את צלעות הכבש ותוכלו ליהנות מהן כמעדן איכותי. אפשר להכין רוטב משלכם או להשתמש ברטבים אחרים לבחירתכם. קונים צלעות כבש פעם ראשונה ולא יודעים מאיפה להתחיל? בדיוק בשביל זה אנו כאן בשבילכם. נשמח לסייע לכם באחסון הצלעות על מנת שיישמרו היטב, איכות הצלעות, ותוספות מיוחדות שיכולות לשדרג לכם את הערב. לגבי אחסון במקפיא ובטמפרטורות מסוימות, אנו נעזור לכם וכך תוכלו ליהנות מצלעות כבש משובחות, במשלוח מהיר עד הבית.

ברפאל ברנד תוכלו למצוא את צלעות הכבש האיכותיות ביותר לערב מושלם על האש עם חברים בשישי שבת. תוכלו למצוא אצלנו את הנתחים המשובחים ביותר עם ניסיון רב בתחום. אם בא לכם ערב על האש ואתם מעוניינים בסוגי בשר נוספים, תוכלו למצוא ברפאל ברנד גם המבורגר, קבבים, ושלל בשרים איכותיים נוספים לחוויה ישראלית מושלמת.

אהבתם? אז פרגנו לנו ושתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email

הירשמו לניוזלטר וקבלו מבצעים והטבות

ליהנות מצלעות כבש בתנור או על האש

ליהנות מצלעות כבש בתנור או על האש

בשר כבש ידוע כאחד הבשרים הטעימים ביותר, ובמיוחד צלעות כבש. בעוד שבעולם נוטים להשתמש בעיקר בחלקים שונים של הכבש כמו שוק, כתף, חזה, בארץ צלעות

האתר בהרצה והשקה וייתכנו זמני טעינה איטיים יותר, אנחנו עובדים בחריצות לשפר את החוויה ומבקשים את הסבלנות שלכם.

בינתיים תתפנקו ב-10% הנחה עלינו :-)
הקלידו קופון RB1010 בזמן התשלום